Industrije

Industrija hrane

Jedna od najdinamičnijih grana, gde etikete igraju ključnu ulogu zbog oštre konkurencije proizvoda na policama. Pakovana hrana i piće – vrste koje se isporučuju u limenkama, kutijama, bocama, teglama i kesama – na etiketama ili ambalaži imaju puno informacija o ishrani i bezbednosti hrane. Stoga nam je razvoj boljih, zdravijih i ekološki sigurnijih proizvoda glavna briga. S jedne strane, etikete za prehrambene proizvode moraju biti dovoljno atraktivne i privlačne da skrenu pažnju potrošača, a istovremeno moraju biti i funkcionalno i tehnički savršene na materijalima koji su sertifikovani za upotrebu u prehrambenoj industriji ali i sa specijalnim zahtevima (izloženost vlazi, duboko zamrzavanje, visoke temperature). U proizvodnom procesu upotrebljavamo isključivo low migration boje koje sprečavaju migraciju štetnih materija kroz ambalažu, što garantuje potpunu sigurnost Vaših proizvoda. Pravilnom kombinacijom materijala u mogućnosti smo da optimizujemo odnos kvaliteta i troškova ali i da Vaši proizvodi budu bezbedni i vidljivi.

Industrija pića

Grana u kojoj izgled proizvoda i etikete veoma utiče na odluku kupca da li će proizvod kupiti ili ne. Izgled etikete je posebno važan kada su u pitanju vrhunski proizvodi. Kao pouzdan partner u proizvodnji e tiketa vodimo svoje kupce kroz sve faze procesa, od dizajna i priprema za štampu do stvarnog proizvoda i na kraju logistike. Naša vrhunska digitalna tehnologija je posebno korisna kada su u pitanju etikete ‘zanatskih’ proizvoda (pivo, vino, alkoholna pića…) Blisko sarađujemo sa našim kupcima od početka do kraja kako bismo optimizirali proizvodnju etiketa u smislu kvaliteta i ekonomičnosti. Pored toga, klijentima nudimo konkurentne cene raznih vrsta specijalne završne obrade etiketa. Što takođe podiže vizuelni izgled njihovih proizvoda.

Autoindustrija

Materijali za etikete u automobilskoj industriji su namenjeni su da zadovolje specifične zahteve automobilskih komponenti i ispune stroge propise i specifikacije.

Naši proizvodi praktično obuhvataju najširi izbor materijala i mogućnosti za primenu u svim segmentima: od označavanja lakih komponenti, pojaseva, baterija, kablova, sve do pneumatika i heavy-duty delova.

Ove vrste etiketa obično zahtevaju otpornost na slabe kiseline, motorna ulja, ekstremne temperature i trajnost na podlozi.

Takođe, možemo raditi štampu varijabilnih podata kao npr. serijski broj ili neka druga personalizacija

Logistička industrija

Logističke nalepnice jesu one nalepnice na kojima je unapred odštampano sve što je neophodno za lakše komuniciranje sa kupcima. Ovakve nalepnice se direktno apliciraju na artikle (akcijske nalepnice, bar kodovi i sl.).

Namenjene su za različite tipove štampača namenjenih industrijskom obeležavanju. To je tip nalepnica namenjenih upotrebi na industrijskim štampačima etiketa. Današnjim proizvodnim kapacitetima, u mogućnosti smo da ponudimo veliki broj različitih dimenzija i oblika nalepnica za najrazličitije potrebe naših korisnika. Proizvodnja se vrši u vidu nalepnica u rolni za sve vrste štampača. Izrađuju se od najkvalitetnijih materijala dok se veličine hilzni i pakovanja prilagođavaju prema mogućnostima printera i potrebama korisnika.

Pored štamparske, investirali smo i u novu opremu za grafičku doradu što nam omogućava visok nivo konfekcioniranja etiketa sa deklarisanim tolerancijama do 0,1mm

Etikete u farmaciji i kozmetici

Proces proizvodnje etiketa za farmaceutske i kozmetičke proizvode mora biti u skladu sa visokim standardima karakterističnim za ovu industriju. U tom pogledu moraju se uzeti u obzir standardi u pogledu kvaliteta podloge, izbor boja i trajnost etiketa. Stoga posebnu pažnju posvećujemo pripremama za štampu i potvrđivanju uzoraka. Svojim kupcima iz kozmetičke i farmaceutske industrije nudimo najkvalitetnije etikete u malim ili srednjim serijama. Nudimo širok spektar etiketa za farmaceutske, zdravstvene i kozmetičke proizvode. Kompletan process se sprovodi uz strogu kontrolu kvaliteta. Numerisanje, personalizacija i kratki rokovi isporuke su naše reference koje su prepoznate u ovoj oblasti. LabelPrint će vam pomoći i u stvaranju sopstvenog brenda od ideje do završnog dodira. Potrudićemo se da nabavite sopstvenu etiketu za Vašu inovativnu formulu po povoljnim cenama i prilagodivim tiražima.

Lista nam se širi sa svakim novim klijentom.